Tilbud

Idræt

Centerhal 
1200 tilskuere-1000 m2
Han Herred Hal
Træningshal-700 m2
Gymnastiksal
Størrelse 220 m2
Svømmehal
12,5x25m Temp. 27º

Produkter

Træningslejr, Lejrskole/Idrætslejrskole, Medarbejderarrangement
Golfophold, Firmaophold.
Download materiale her...

Erhverv

Fjerritslevs 5 * Vandrerhjem placeret i smukke omgivelser mellem hav og fjord, er ideelt til virksomheder som ønsker ophold af den ene eller anden karakter. Læs mere...

Udskriv

En gruppe på 50 pensionister fra 3 pensionistforeninger i Københavnsområdet har været 5 dage på ferie i Nordjylland

En gruppe på 50 pensionister fra 3 pensionistforeninger i Københavnsområdet har været 5 dage på ferie i Nordjylland. Vi havde valgt at bo på Han Herred Fritidscenter og Vandrerhjem, og det fortrød vi ikke. Det er længe siden at vandrerhjem var sovesale og hvor vi selv skulle sørge for maden. Værelserne er godt nok med køjer, men i et dobbeltværelse, som vi havde, var der 4 køjesenge, men når man kun er 2 personer så kan de øverste køjer jo bruges til at lægge fra på, og de underste til at sove i. Køkkenet på vandrerhjemmet og et hotelkøkken er der ikke meget forskel på. Vi fik en meget fin morgenbuffet med mange forskellige ting, lige som på et hotel. Aftensmaden var rigtig god borgerlig mad, veltillavet og med steg og schnitzler så møre som man sjældent får. Vi havde valgt én ret, og det var vi glade for, for ingen gik sultne i seng. Personalet var meget fleksibelt, og de stod parat til at hjælpe os med det hele. Vi kunne næsten få det som vi ville have det.

Vi havde mange gode oplevelser på turen, bl.a. besøgte vi øen Fur en hel dag. Vi fik en guidet rundtur på øen, så hvor de producerede moler, Fur bryghus med smagsprøver m.m. På vej til Skagen og Grenen besøgte vi Ørne og Falkereservatet i Bindslev, en stor oplevelse. Et besøg i et bunkersmuseum i Hanstholm blev der også tid til, og Ålborg ”på egen hånd” m.m. Vi havde valgt Nordsjællands Turistfart til at køre for os, og på vejen derop og hjem så vi hhv. en Japansk have i Trige ved Århus, Horsens gl. Statsfængsel der nu er blevet museum. Frokosten på hjemvejen fik vi på Hvidsten Kro, som jo er meget aktuel lige nu pga. filmen om Hvidstengruppen.
Vi har fået meget ros for turen af deltagerne, og det er vi da glade for.

Egon Madsen
Kredsformand
Københavnskredsen

Online booking af værelser