Udskriv

Kundernes anmeldelser ERHVERV

Kundernes anmeldelser

Vi modtager jævnligt tilbagemeldinger fra vores gæster. De deler gerne deres oplevelser af Han Herred Fritidscenters faciliteter og vores 5* vandrerhjems komfort og forplejning.

Her er nogle af dem...

Seminar
Udtalelse fra Danske Bank

 Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra vores lederseminar. OG ikke mindst har vi fået gode tilbagemeldinger på stedet. Vores chefer var meget tilfredse med, at vi var samlet ét sted og kunne gøre brug af alle jeres faciliteter. Det var jo en luksus at vi kunne have enkelt-værelser - det var noget de satte meget stor pris på.

Det er absolut ikke sidst gang vi har gjort brug af Han Herred Fritidscenter - da såvel faciliteter, som mad og betjening var helt i TOP.

Vil du hilse de andre mange gange og sige tusind tak for sidst - det levede til fulde op til vores forventninger.

Med venlig hilsen

Birthe V. Jakobsen
Markedschef
Danske Bank


Seminar
Udtalelse fra Institut for ledelse og Organisation ved Forsvarsakademiet

 Institut for ledelse og Organisation ved Forsvarsakademiet har i december 2011 gennemført seminar for Jægerkorpset på Han Herred Fritidscenter & Fjerritslev Vandrerhjem. Fritidscenteret bærer præg af opsøgende og imødekommende medarbejdere, som med engagement og venlighed gør alt for at skabe nogle velfungerende og gode rammer om gæsterne. Indkvartering består af køjesenge på 4-sengs værelser, som er rene og pæne. Maden er god og velsmagende og der er et stort udbud af forskellige idrætsfaciliteter, som står til rådighed efter behov. Vi kan på det varmeste anbefale Fritidscenteret til gennemførelse af seminar.

Ledelsesudviklingskonsulent Susanne Taulbæk,
Forsvarsakademiet.


Erhverv
Udtalelse fra
Markman customer management A/S

Jeg har haft fornøjelsen af at besøge Han Herred Fritidscenter & Fjerritslev Vandrerhjem i forbindelse med et firmaarrangement. Arrangementet skulle både være fagligt og socialt – og det var afgørende for mig, at der var styr på alle detaljer i et forholdsvist presset program.
Vi brugte både mødelokale, hal, svømmehal og værelser/køkken – og oplevede et helstøbt arrangement med helt enormt stor service og fleksibilitet. Der var ingenting, der ikke kunne lade sig gøre – og vi har aldrig haft så frie hænder til selv at forme vores arrangement, som vi fik her.
Det store væld af muligheder, der er for aktiviteter smelter perfekt sammen med de rammer, der er for mere seriøse opgaver. Mit mål var at skabe de perfekte rammer for mit personale – og det fik jeg. Det er absolut ikke sidste gang, jeg har lagt et arrangement her.

Med venlig hilsen
Kamilla Skalkhøj Oest
Direktør
Markman customer management A/S


Seminar
Udtalelse fra Nordjyllands Trafikselskab

Vi har holdt en række af seminarer for alle medarbejdere i NT hos Han Herred Fritidscenter. Arrangementerne har været en stor succes blandt alle medarbejderne. Dette pga. både stedet, medarbejderne og maden. Vi har haft mulighed for at lave et helt unik forløb med masser af spændende events i løbet af seminaret, fordi personalet på HHF yder en helt ekstraordinær mulighed for at gøre dette ved hjælp af stedets mange spændende muligheder og deres store fleksibilitet og tilpasningsevne. Vi kunne ikke have holdt et lignende succesfuldt seminar nogle andre steder end her!  

De bedste hilsner
Maj Kær // Chefkonsulent for HR
Nordjyllands Trafikselskab